Sørg for at din printer ikke mangler blæk

Der er ikke mange situationer der er mere frustrerende, end at skulle til at printe noget vigtigt, og man så får en får en meddelelse på sin computerskærm om, at der ikke er mere blæk på printeren. Ofte er det endda sådan, at man bare skal printe noget i sort, men printeren siger at den ikke kan printe fordi den mangler en farvet patron. Ofte er der ikke andet at gøre end at skifte farvepatronen, men eftersom farvepatroner er dyre, så er det ikke alle der ligger inde med blækpatroner i alle regnbuens farver. Det kan dog være en god ide, at have et par blækpatroner i backup, så man ikke står i en situation hvor printeren mangler blæk.

Bliv klar til semesterstart

Hvis du skal tilbage til universitet eller gymnasiet efter sommerferien, kan det være en god ide, at sørge for at man har blæk til printeren inden semesteret starter. Ligesom man tjekker op på om man har blyanter, lommeregner og andre artikler klar, bør man på samme måde dobbelttjekke, at printeren har blæk og man har et par patroner i backup. Både på universitet og i gymnasiet skal der ofte afleveres lange skriftlige opgaver både i sproglige og matematiske fag, og det kan være træls at stå i en situation, hvor man ikke kan printe disse opgaver ud, fordi printeren ikke har mere blæk. Eftersom farvepatroner og blækpatroner kan være dyre, så gør du klogt i at lede efter blækpatroner hvor de er absolut billigst, nemlig internettet. Hvis du leder lidt på nettet, så vil du ofte kunne finde farvepatroner til en meget mere fordelagtig pris, end den du vil finde i butikkerne. Som studerende har man sjældent mange penge at rykke med, og det kan være irriterende at skulle betale op mod 500 kroner for et nyt sæt blækpatroner. Derfor vil det være en stor og rar besparelse, hvis man kunne spare 100 eller 200 kroner ved at købe blækpatroner online i stedet for i butikkerne.

Slip for at købe de forkerte blækpatroner

Som printerejer har man sikkert ofte prøvet at stå i en butik og blive i tvivl om hvilken printer det er man har. I dag findes der et hav af forskellige printermærker og modeller og de kræver næsten alle, at man køber en særlig blækpatron til netop den printer. Derfor kan det være super frustrerende at stå i butikken og blive i tvivl om hvad det er for en printer man har. Folk kommer ofte hjem med dyre blækpatroner, som ikke passer til printeren og som kan ikke kan refunderes. Når du bestiller dine blækpatroner online, så slipper du for at bruge 500 kroner eller mere på dyre blækpatroner, som ikke passer til din printer. Du kan tjekke og dobbelttjekke at du har lagt de rigtige patroner i kurven, inden du gennemfører købet. Så er du helt sikker på, at du får de rigtige blækpatroner hjem, og endda til en bedre pris end den butikkerne kan give.