DET HAR ALDRIG VÆRET NEMMERE

Med JUAL Frame-line kommer du som professionel håndværker i mål med inddækning af vinduer og døre på en brøkdel af den tid, du normalt bruger på arbejdsopgaven. Systemet kan monteres på rekordtid, uden det går ud over kvaliteten. Læs mere om Frame-line her.

 

Med det innovative standardsystem får du en enkelt og smart løsning, der leveres klar til montage i præcis de mål, du har brug for. Med JUAL Frame-line får du en sikker og tæt løsning, som giver en flot finish rundt om dine vinduer og døre.

 

PAK VINKELSLIBER OG PLADESAKS NED I VÆRKTØJSKASSEN

Når du vælger JUAL Frame-line, kan du samle og montere rammerne til inddækningen på rekordtid. Du bliver ikke alene hurtigere færdig, du leverer også et langt flottere stykke håndværk uden grimme, sløsede og skæve samlinger. Det betyder, at du kan pakke vinkelsliberen og pladesaksen ned i værktøjskassen, for med JUAL Frame-line er det slut med at klippe og skære inddækningen til ude på byggepladsen.

 

MONTAGEFORDELE

Den monteringsklare standardløsning med nummererede sålbænke, top og sider gør det ekstra nemt at montere inddækningen på lette facader som træskelet, stålskelet og betonbyggeri med en let facadekonstruktion, samt tung muret facade (solo).

  • Du kommer i mål med inddækningen på rekordtid
  • Simpelt og monteringsklar system
  • Du slipper for at klippe og skære til på byggepladsen
  • Nummererede profiler gør monteringen enkel
  • Du leverer et godt stykke håndværk med en flot finish
  • Sikker og tæt løsning

 

Det anbefales at du bestiller JUAL Frame-line, så snart du kender målene på vinduerne. Så tør vi godt love, at din valgte standardløsning er produceret og klar til at blive monteret, når byggeriet er klar. Fleksibilitet er et nøgleord, og vi tilpasser os naturligvis, så vi lever op til dine ønsker, hvad enten det handler om leveringstid eller valget af materiale.

1. Send målene på vinduerne til os, så snart disse er bestilt
2. Dialog om materialevalg og farver
3. Dialog om valg af JUAL Frame-line variant
4. Tilbud udarbejdes
5. Tilbud godkendes