Er du på udkig efter en ny hobby?

Vi befinder os i de mørke og dystre vintermåneder, og dagene kan godt føles en anelse langtrukken – specielt når man får fri fra arbejde, og vi rammer de sene eftermiddagstimer. Ofte ender man bare med at sidde i sofaen og stene serie på fjernsynet eller tage en lur eller to for meget.

Og det er selvfølgelig også helt okay! Men hvis du alligevel begynder at kede dig, kan du her få lidt inspiration til, hvad der kunne være din nye hobby, både hvis dine interesser er sporty eller kreative.

klik her for at se hvad der specifikt foregår i Randers og opland i denne tid, og gå aldrig glip af gode oplevelser i dit nærmiljø.

Til den sporty

Når det er mørkt og koldt udenfor, har du måske ikke som udgangspunkt lyst til at starte op på fodbold, løbetræning eller mountain bike. Frygt ikke, for der er heldigvis også mange sportsgrene og aktiviteter, som kan dyrkes i mere tørre og varmere omgivelser. Hvis du er til holdsport med masser af fællesskab, kan du altid starte til håndbold, gymnastik eller basketball. Er du til et mere uforpligtende tilbud, kan man altid f.eks. leje en badminton bane med et par gode venner, og slå nogle sjove timer ihjel et par gange om ugen.

Til den kreative

Der er mange kreative projekter, som du kan lave i den varme tryghed af dit eget hjem, men måske trænger du til at komme lidt uden for døren og møde nye mennesker. Har du overvejet at starte i en strikke- eller bogklub? Her er garanti for gode venskaber og timevis af gode samtaler.

Ellers er det aldrig for sent at lære at spille et nyt instrument. Du kan med garanti få enetimer på din lokalemusikskole, og når du først har lært lidt, kan du begynde at spille sammen med andre.