Glasfiber til alverdens projekter

Har du hænderne skruet rigtigt på og elsker at gå og arbejde på større eller mindre projekter? Det er altid fedt at se idéer, man har gået med, komme til live og blive til noget – men det kræver, at man har de rette materialer. Det gælder især, hvis der ikke bare er tale om prototyper men produkter, du faktisk har en drøm og en forventning om skal holde til lidt af hvert.

Glasfiber er et fantastisk materiale at arbejde med. Det er yderst stærkt, og samtidig vejer det stort set ingenting. Du kender det formentlig fra det maritime univers, hvor det er et af hovedelementerne i rigtig mange af de lystbåde, du ser rundt i havnene i dag, men det har også alverdens andre formål, det kan bruges til. Dette tæller blandt andet modelfly, der er afhængige af den lave vægt – så her kan det godt betale sig at kigge nærmere på det.

Reparationer eller projekter helt fra bunden?

Der er forskel på, hvordan du skal have brugt dit glasfibervæv. For nogle er det projekter, der skal bygges op helt fra bunden, mens det for andre er vigtigere, at det kan bruges til at udføre reparationer. Det kan for eksempel være huller eller revner, der er nødt til at blive fyldt ud, så du ikke pludselig står med helt uoverskuelige situationer, hvor der er mere, der skal laves.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt glasfiber er den rette løsning for dig, eller om det for eksempel kunne være, at epoxy eller kulfiber havde relevans for dig, er det altid en god idé at række ud til fagfolk, der kan guide dig i den rigtige retning. Det gør forhåbentlig, at chancen for succes med dine projekter bliver væsentligt større end først antaget – og det er noget, de fleste er glade for.