Disse fire ting skal være i fokus, når du bestiller klistermærker

Bestil klistermærke

Hvis du har planer om at købe klistermærker, er det vigtigt, at du er klar over, at der er mange ting, der skal være i fokus. Det kan virke som et ganske simpelt køb, men når det kommer til stykket, er det faktisk ikke helt sådan, det forholder sig.

Er det første gang, du skal købe klistermærker, er det derfor heller ikke sikkert, at du egentlig ved, hvordan du skal bære dig ad med dette. Føler du ikke rigtigt, at du ved det, rådes du til at læse med herunder.

#1: Korrekt størrelse

Det giver næsten sig selv, men det er vigtigt, at du sikrer, at du får købt dine klistermærker i den rette størrelse. Her skal du dog ikke kun sikre, at dimensionerne passer, men også, at dit design er leveret i et format og en størrelse, som producenten kan bruge.

Har du endnu ikke fået lavet designet til dit klistermærke, bør du designe med afsæt i en trykklar fil, du får leveret fra den valgte producent. Dermed er du nemlig sikker på, at dimensionerne passer, og at klistermærkerne ikke bliver beskåret forkert.

#2: Kvalitet

Når du skal købe dine klistermærker, så bestil klistermærke med stort fokus på kvalitet. Til trods for, at det kan virke som om, at der ikke er den store forskel på kvaliteten, er det bestemt ikke tilfældet. Tværtimod er der faktisk særdeles stor forskel på den.

Hvis du vil være sikker på at få fat i en bunke klistermærker, der byder på høj kvalitet, vil det som regel være et krav, at du er nødt til at betale for det. På lige fod med mange andre former for tryksager mv., er der nemlig en vis sammenhæng mellem pris og kvalitet.

#3: Maskinpåsætning eller ej?

Står du overfor at skulle købe nye klistermærker, skal du også tage højde for, hvad du skal bruge dem til. Hvis de skal bruges til maskinpåsætning, stiller det nemlig en række krav til rullerne. Derfor kan du ikke blot vælge en vilkårlig løsning, da du risikerer, at de ikke kan bruges.

Der er bl.a. stor forskel på, hvor store rullerne er. Hertil er der også forskel på, hvordan de er lavet i forhold til spoleretning mv. Man kan derfor let ende med at gå galt i byen, hvis man ikke ved, hvad man konkret er på jagt efter i denne forbindelse.

#4: Pris

Prisen bør ikke være det parameter, der bliver tillagt mest vægt. Det ændrer dog ikke på, at det er en god idé at have et vist fokus på prisen. Der er nemlig ikke nogen grund til at betale overpris for dine klistermærker, hvad enten du skal købe 100 eller 10.000 stk.

Som der også er givet udtryk for før, så er der dog en vis sammenhæng mellem pris og kvalitet, hvorfor du også skal være varsom med at lade det blive for billigt. Det anbefales dog, at du indhenter tilbud fra flere aktører, som du derefter kan sammenligne med hinanden.