Vælg den rette tavle til dine behov

I dag bruger de fleste kontorer en computer for at kunne klare arbejdet. Men selvom at computeren har vundet indpas på de fleste arbejdspladser, er der stadigvæk flere opgaver, hvor der er brug for noget andet end en computer.

Skal du holde et møde, et kursus eller lignende, kan det sommetider være yderst brugbart med en tavle. En tavle er et fantastisk formidlingsredskab for enhver virksomhed, da du nemt og hurtigt kan dele og skrive oplysninger ned. Men hvilken tavle skal du så vælge?

Disse tavler kan du købe til din virksomhed

  • Glastavler – En glastavle er en stilren og brugbar tavle, som vil passe godt ind på de fleste kontorer. Der er ingen tvivl om, at denne type tavle vil pynte. Så hvis du leder efter en tavle i et lækkert design, skal du tage et kig på glastavler.
  • Whiteboards – Whiteboards er en anden god mulighed. Disse tavler er meget populære, og de er meget nemme at bruge. Du kan finde fritstående whiteboards på hjul eller whiteboards til væggen. Du kan altså vælge den model, der passer bedst til dig.
  • Opslagstavler – Opslagstavler er anvendelige for alle og enhver, og der er nærmest ikke det, som en opslagstavle ikke kan bruges til. Det kan eksempelvis være i mødelokalet eller i frokostrummet.
  • Flipovertavler – Flipovertavler er et uundværligt redskab til alle moderne virksomheder. Skal der brainstormes til et møde, er det helt klart en fordel at bruge en flipovertavle. Hvis først et ark er blevet fyldt, kan du bare bladre videre til det næste ark.