Tips til at bygge familiehjemmet

Er du i gang med det fantastiske projekt at skabe et hjem til din familie? Det kan være en stor fordel at bygge boligen fra bunden, så man kan dække alle familiens krav samt sørge for at have plads til alt et vigtige. Læs med her og få et par gode tips til byggeprojektet.

Holdbarhed og funktionalitet

Når man har børn, opdager man, at ting bliver hurtigere slidt ned, end de plejede at gøre, ganske enkelt fordi de bliver brugt mere, og der sker uheld under den leg og ballede, der sker i hjemmet. Gør det let for dig selv og din familie ved at tænke holdbarhed med ind i billedet, når I bygger og indretter jeres hjem.

Du kan ganske enkelt starte med gulvene. Det kan være, at du vælger tæppegulv inde på børneværelset både for den lyddæmpende effekt og for et mere skridsikkert underlag til børn med fart på, men også fordi det er behagelidt for små børnefødder og gå på. Når det så kommer til køkkenet, stuen og badeværelset, kan det være en god idé at have fokus på holdbarhed og brugervenlighed. Her kan man fx få lavet et polyurethangulv, som både tilbyder god gangkomfort for familien, men også er rigtig nemt at rengøre. Derudover er det slidstærkt og kan holde sig pænt i rigtig mange år. Indret også gerne køkkenet og badeværelset med slidstærke overflader, skabe og skuffer, så det kan holde til mange års brug.

Alt har en plads

Der er to ting, som bliver en del af hverdagen, når man har børn. 1) Man har mange flere ting i hjemmet og 2) hverdagen bliver lidt mere kaotisk. En god måde at gøre det lettere for familien, er ved at sørge for masser af opbevaringsplads med mulighed for grundig organisering. Så mindskes kaos, og ting bliver sjældent væk for jer.