Savner du lys i mørket?

Lad os være ærlige: Vintermånederne kan være hårde at komme igennem. Det er mørkt og koldt udenfor, og man er nødt til at tænde lys, hvor end man går. Det kan ses i ansigtet og mærkes på energien, at det meste lys kommer fra led-pærerne i loftet. Vinteren har sin charme og lægger op til hygge, og når man alligevel er kravlet under tæppet, kan man passende trøste sig ved at planlægge det nye års rejser.

Sin egen tidslomme

Det er rart at have styr på hvilke uger, man skal tage fri, så man kan være hurtig til at ønske det på sin arbejdsplads. Månederne kan hurtig gå, og pludselig er det forår, og efter forår kommer sommer. Men hvad med efteråret? Det længeventede afbræk fra hverdagen midt i oktober, hvor bladene blander sig med regnen. Det er en luksus at tag på ferie i efteråret, og det er næsten der, man har mest brug for det. En rejse føles som sin egen tidslomme. Der er hverken fået færre eller flere dage, fra man er taget afsted, til man kommer hjem igen. Mindet om varmen og det turkise vand lever videre i huden og på billederne.

Et tiltrængt afbræk

En rigtig ferie er der, hvor man vender hjem med en følelse af at have været i en drøm. Dette gør ikke hverdagen uudholdelig, tværtimod har man fået ny energi og måske ny inspiration til at kaste sig over papirarbejdet eller yde lidt ekstra. Derfor er en efterårsferie i udlandet lidt af en trylledrik for dig og din familie, hvis I alle sammen ellers havde brugt den på udskudte lektier og store opgaver, som man hurtigt kan falde i, hvis man er derhjemme. Ved allerede at planlægge det nu, har du ikke bare noget at se ekstra meget frem til, der er også penge at spare.