Guide: En kanotur behøver ikke foregå uden strøm

Efteråret nærmer sig, herefter går vi vinteren og de kolde måneder i møde. Måske sidder du allerede nu og funderer over, hvor næste års sommerferie skal afholdes. Dette er en guide til dig, som måske ønsker at afprøve outdoor-livet af og bruge sin tid og ferie ude i naturen. Måske en kombination af kanotur og overnatning i shelter lyder interessant, men også uoverskuelig?

Ferie i naturen kan være lig med alternative løsninger. Hvordan lader man sin telefon op, hvordan får man lys om aftenen, og hvordan laver man mad uden strøm? Strømkilder er måske ikke det mest stabile, når ferien afholdes i naturen. Det er der heldigvis råd for. Se udvalget af powerstations på internettet. Her findes forskellige muligheder til at transportere strømmet med dig, så du kan lade din telefon op, høre musik eller opbevare din mad og drikke på køl mens, du er på en ferier uden faste strømkilder.

Hvor skal turen gå hen?

Når først du har styr på de praktiske ting i forhold til eksempelvis strøm, som måske er noget, mange overvejer inden, en ferie i naturen bestilles, så kan du undersøge muligheder for at kombinere overnatning i shelter med kanotur. Der findes flere steder, hvor man kan afholde sådanne ferier. Hvad enten det er i Danmark eller måske andre steder i Norden, er det værd at sætte sig ind i stederne og områderne forinden, turen bestilles.

Gør pakningen praktisk med vandtætte tasker

Pakkelisten til en sådan tur er også noget, der er værd at sætte sig ind i. Hvis du eksempelvis tager en powerstation med på tur, er det en god idé at undersøge, hvordan den kan transporteres bedst muligt. En mulighed er vandtætte tasker, hvori du kan opbevare de ting, som helst ikke skal blive våde. For hvem ved, om kanoen tipper, eller uvejret melder sig?