Sådan får I den perfekte vinterhyggedag som familie

Det bliver ikke en meget hyggelige vintereftermiddag end at trække i overtøjet og give sit barn vinterjakke, vinterstøvler, skibukser, hue, vanter og halstørklæde på for at smutte ud i sneen eller bare det kolde landskab, hvis ikke sneen har vist sig endnu. Derefter hører sig en kop varm kakao og film sig til.

Vinterovertøj

Disse dage kan desværre ikke lade sig gøre uden, at overtøjet hænger klar på knagerne i entréen, for det vil kun resultere i et utilfredst og frysende barn, der desuden bliver forkølet og må blive hjemme fra børnehaven den efterfølgende dag. Derfor er det vigtigt, at man begynder at få styr på overtøjet en god periode, inden vinteren overhovedet for alvor er over os. Vinterjakker til børn kan du købe her: https://luxkidz.dk/92-vinterjakker, og du kan købe det resterende overtøj her. Man kan desuden sagtens bruge vinterjakke på efterårets kolde blæsevejrsdage også, så det er ikke spildt at bruge de penge lidt før tid. Så skal du heller ikke tænke på det, når julegaveindkøberne oveni også begynder at presse på både budget og tid.

Disney-film

Når man er kommet ind i hjemmets varme igen efter et frysende eventyr udenfor, skal der sættes en hyggelig familiefilm på, som man ikke nødvendigvis behøver at tænke så meget for at følge med i. Hertil er en Disney-film perfekt, for dem har de fleste i forvejen set masser af gange. Det er derudover ikke-generationsbestemte film, hvilket betyder, at alle generationer kan se disse og finde dem gode og hyggelige. For de voksne i sofaen er det minderne, de bringer frem, der betyder mest. For børnene er det figurerne og handlingen, da de først nu er i gang med at skabe minder med disse film kørende over skærme. Det er uanset hvad svært at begå en fejl ved at sætte en Disney-klassiker på og pakke sig ind i tæpper.