3 ting I ikke har tænkt på til jeres barnedåb

Der er mange ting at skulle tage højde for og huske, når man står og skal planlægge en dåb. Måske render I rundt fra sted til sted for at nå det hele og føler lidt at I har mistet overblikket? Eller måske er i typerne, der tager tingene, som de kommer, har is i maven og føler, at I har den fulde kontrol over situationen? Hvis I nikker genkendende til sidstnævnte – så er der med garanti noget, i har glemt. Her kommer 3 ting, I har overset til jeres planlagte barnedåb.

Takkekort

Invitationerne til barnedåben er sendt af sted for flere uger siden, og lokalet er booket. Men har I husket takkekortene, der sendes kort tid efter, dåben er afholdt. Selvom dåbsdagen ligger lige rundt om hjørnet, kan I stadig nå at finde et takkekort, der designmæssigt passer lige til jer. Tag et kig online og find takkekort til barnedåb der imødekommer jeres ønsker. Der er utallige af muligheder for mønstre, skriftstørrelser og billeder, og det kan ordnes hjemme i sofaen på computeren.

Fotograf

Mormor står med sin nye mobiltelefon med indbygget kamera fremme og tager billeder gennem hele arrangementet, så I er sikre på at have nogle gode minder at kigge tilbage på. Men da billederne gennemgås, er det som om billederne enten er rystet eller har en halv finger med. Mormor forstår godt nok ikke hvordan det er sket… Men det kan undgås ved at leje jer til en fotograf. Så er I garanteret billeder i god kvalitet.

Musik

Sidst men ikke mindst har vi musikken. Har I tænkt over, hvordan stemningen skal være til barnedåben? Skal der være stille baggrundsmusik fra Spotify, eller ønsker I live-musik i stedet? Jeres valg af musik eller ingen musik betyder mere for stemningen, end man umiddelbart skulle tro.