Roadtrip på Fyn: 3 gyldne ruter

Fyn er fin, som vi alle ved, og derfor kan du med fordel også lægge et roadtrip forbi øen. Her er masser at opleve lige fra bjergtagende naturområder til spændende byliv – og på fire hjul bliver oplevelsen kun bedre!

 

Hvis du er bilentusiast, er der ingen tvivl om, at et roadtrip er den perfekte ferie eller forlængede weekend. Du behøver ikke at tage til det store udland for at få en oplevelse, selvom det selvfølgelig også kan være en mulighed. Men faktisk byder Danmarks tredjestørste ø på masser af guf til roadtrippet. Her 3 gyldne ruter, du bør opleve på Fyn.

1. Kør til Fyns Hoved

Er du vild med skøn natur og fantastiske udsigter? Så skal du lægge dit roadtrip forbi Fyns Hoved. Det er et stort naturområde, som udgør ét af fynboernes foretrukne udflugtsmål. Her kan du nyde havets brusen, fuglenes sang og blomsternes duften. Området byder nemlig på et ualmindeligt rigt fugle- og planteliv – også sjældne planter, hvis det har din interesse.

 

Fyns Hoved er en helt oplagt destination på dit roadtrip til det fynske. Du kan nemlig komme hertil ved at følge kyststrækningen, som i sig selv er et skønt sted at køre. I omegnen kan du også opleve søde, små landsbyer, skov, marker og herregårde. Det er en hel del sjovere end at køre på motorvejen.

2. De mageløse Margueritruter

Det er langt fra kun Fyns Hoved, der byder på naturskønne roadtrip-områder. Du kan også køre af én af de fynske Margueritruter, eksempelvis sydpå mod Svendborg. Du kan også vælge en rute vestpå og køre mod Assens, hvor du kan køre på Helnæsdæmningen. Her er vist skønhedsgaranti, for området har ligefrem udgjort scenen for en Volvo-reklame.

3. Byliv i Odense

Dit roadtrip til fine Fyn er næsten ikke komplet, før du har besøgt Odense. Her kan du parkere bilen og gå rundt i byens gader. Der er rig mulighed for at finde en god kop kaffe, som helt sikkert vil være velfortjent ovenpå køreturen.

 

Der er naturligvis også attraktioner som H.C. Andersens hus, der skal besøges. Generelt kan du finde lidt af hvert i byen, så du kommer næppe til at kede dig. Og faktisk kan man godt komme til at trænge til lidt bystemning efter hav, mark og skov.

 

Odense summer af liv, så du kan forsvinde i menneskemængden af både lokale og turister. Hvis det ikke er selskab nok for dig, har du mange muligheder i byen. Du kan arrangere en date via en dating-app, eller du kan benytte dig af escort Odense. Det kan også være, at du er typen, der helt naturligt forstår at falde i snak på en bar eller beværtning – og så er det jo let at få det sociale behov stillet.