Bliv set på stranden med beachflag

Når du gerne vil udvide din virksomheds kundebase, så er den første regel for at opnå dette meget simpel: Synlighed. Det handler simpelthen om at lade dit slogan og dit logo blive set af så mange mennesker som muligt i alle mulige forskellige kontekster, så din virksomheds profil bliver absorberet af folks hukommelse.

Når først folk kender til dit slogan og dit logo, så vil dette poppe op i deres hukommelse når de lige pludselig står og mangler, hvad du kan tilbyde. Og endnu bedre: At se noget om en virksomheds produkt eller slogan kan også få folk til at vælge din virksomhed på stedet.

Det er derfor rigtig vigtigt at du eksponerer folk med din virksomhed, og herefter vil du kunne se hvordan din kundebase begynder at udvide sig. Én mulighed, som passer perfekt til sommeren, er beachflag.

Perfekt medie til at nå ud til mulige kunder

LetUsPrint.com tilbyder den utrolige populære reklameløsning som beachflag er blevet, da disse både kan anvendes indendørs og udendørs. De er perfekte at bruge til sommer, hvor reklame udenfor er essentiel, men fordi de også kan blive opsat indendørs, er det en investering som kan bruges hele året.

Der findes mange forskellige muligheder for beachflag. De kan blandt andet fås i forskellige størrelser, så du kan sikre blikfang og at dit budskab når ud. Derduover tilbyder LetUsPrint.com også tre forskellige modeller: dråbeformet, standard og square. Uanset modellen, så er de alle specifikt produceret til at kunne holde til det danske klima.

Nemme at montere

Når du køber beachflag fra LetUsPrint.com får du en nem og hurtig løsning, som ikke kræver meget at sætte op. Når du køber beachflag i størrelse small får du dem leveret med en fod til indendørs brug. Når du køber størrelserne medium til ekstra large får du dem leveret med en standard jordskrue, som kan bruges til at montere flaget udendørs, uden brug af værktøj.

Derudover kan du altid købe ekstra baser og fødder til dine beachflag. Både baser, fødder og jordskruer fås i forskellige størrelser, alt afhængigt at dit beachflags størrelser og kriterierne for opsætning. Det er altid bedst at vælge den tungeste base som muligt, så du sikrer, at dit beachflag står sikkert.

Få professionel hjælp og vejledning

Hvis du vælger at købe beachflag hos LetUsPrint.com, så vælger du også automatisk at få professionel hjælp og vejledning med i oplevelsen. Her får du nemlig professionel sparring i forhold til dine muligheder for indendørs og udendørs brug af dine beachflag, men også på dit design, dit logo og dine farver, så du og din virksomhed står skarpest.

Gå ind på hjemmesiden beachflag og se mere om de forskellige modeller af beachflag, det forskellige tilbehør, du kan tilkøbe, og hvordan du kan hive fat i LetUsPrint.com til en uforpligtende samtale om dine muligheder.