Tag familien med på campingeventyr

Ferie er lig med minder. Alle de gode oplevelser I får sammen, når I tager på ferie, noget som I som familie deler – også når I er kommet hjem igen. Det hjælper alt sammen med at knytte tætte bånd imellem jer og det er jo trods alt det der er vigtigt, når man er en familie.

Måske har I allerede prøvet at tage på bilferie, og har oplevet at det både kan være udmattende og dræbe hyggen lidt, at I altid skal finde et toilet eller et sted I kan overnatte på vejen. En måde at undgå netop de ting, er ved at tage på ferie med en Dethleffs autocamper, i stedet for jeres normale bil.

Sådan planlægger du jeres campingtur

Den største fordel ved at tage afsted med en Dethleffs autocamper er, at det giver jer helt nye muligheder for oplevelser. For I har allerede jeres overnatningssted på plads – det handler blot om at finde steder hvor I må parkere natten over.

Når I planlægger jeres rute, er det derfor en god idé at kigge på campingpladser undervejs. Men I kan også undersøge om der er andre områder hvor I kan parkere. Det kan være alt fra strande til skønne naturområder.

Når I er afsted på turen

Selv hvis I har planlagt en realistisk rute med en god tidsplan, kan det dog sagtens ske, at tidsplanen skrider en smule. Tag det hellere som en del af oplevelsen i stedet for at blive frustreret. Det vigtigste ved jeres ferie er jo, at I bruger tid sammen.

Vær derfor åben overfor oplevelser, som I måske ikke havde planlagt inden I tog afsted. Det kan være I hellere vil besøge en sjov turistattraktion sammen i stedet for at køre hele dagen – det er helt i orden. Fordelen ved at køre med en Dethleffs autocamper er, at i bestemmer tempoet.