Hyster trucken – vælg en gaffeltruck efter dit hjerte (og din hjerne)

Hyster trucken – vælg en gaffeltruck efter dit hjerte (og din hjerne)

Hyster trucks er gaffeltrucks produceret og fremstillet af det amerikanske firma Hyster. Og hyster trucken kunne sagtens være et godt bud på den næste gaffeltruck, som du skulle vælge at købe. Der findes selvfølgelig mange dygtige producenter af sådanne trucks ude i verden. Hvis jeg nævner ordet ”gaffeltruck”, vil du, min kære læser, måske ganske uvilkårligt komme til at tænke på Toyota, som er en fin og af mange yndet producent af sådanne trucks. Ligesom Toyota fremstiller fine biler, fremstiller de nemlig også fine gaffeltrucks. Men navnet ”Hyster” burde du også memorere og få installeret i din associationsbank i hjernen. For Hyster laver virkelig mange fine gaffeltrucks. De kan sagtens hamle op med Toyota, så du går ikke galt i byen, hvis du vælger en maskine herfra. En hyster truck kan du altså med tryghed i sindet vælge at købe. Og hvilken hyster truck, du skal vælge, når du skal købe en truck (hvis du altså har besluttet dig for hyster trucken) er ikke nødvendigvis lige til at gennemskue. Så spil lige med på mit tankespil for en kort stund, og forestil dig, at du skal købe en hyster truck (eller også bare en anden slags gaffeltruck). For så vil jeg kort opridse noget information, der kan være nyttig, inden man vælger at købe en sådan lagermaskine. Man skal nemlig ikke kun vælge en truck efter sit hjerte (selvom udseendet jo kan være noget så flot eller farven virke noget så inciterende og tiltalende), men også med sin hjerne. Når hyster trucken (den hyster truck man skal købe) skal vælges, må man med sin hjerne og forstand sortere imellem det hav af forskellige modeller, man kan vælge imellem. Forstanden er den nøgterne betragter, der skal holde hjertets spontane eruptioner og tilbøjeligheder i ave. Så man sikrer, at hyster trucken, man køber, er den helt rigtige.

Hyster trucken – lidt info

Hyster trucken er som sagt gennemgående en fin maskine, hvis man betragter den fra et generelt perspektiv. Men hyster trucken er jo selvsagt ikke kun én slags gaffeltruck og er i stedet en betegnelse, der dækker over flere forskellige modeller. Og hvilken hyster truck man skal vælge, kommer helt an på opgaven, der skal løses. Hvis du har brug for rigtig meget power, så skulle du måske ikke vælge at købe en elektrisk gaffeltruck. Selvom denne fine, fine maskine har masser af rå power at byde ind med, så kan den, hvis den pågældende opgave viser sig at være for tung og vægtig, blive ”knust” under netop vægten af denne opgave. I sådanne tilfælde skal du i stedet vælge en dieseldreven truck, da den kan producere mere power.

Hyster truck – alle modeller er fine

Hvis man af dette korte skriv er blevet foranlediget til at tænke, at nogle af hysters maskiner er dårligere end andre, så tager man fejl. Hensigten er nemlig ikke at udpege dårligdomme blandt disse maskiner, men i stedet at pointere, at den ”rigtige” maskine afhænger af den potentielle købers behov.