Gør klar til din hest

Har du endelig fået købt en hest, som skal hjem til dig eller opstaldes et sted? Det er en stor ting at få sin drøm om at have sin egen hest opfyldt. Men inden din hest ankommer, er der nogle ting, du skal have sørget for. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på dette, så det bliver den bedste oplevelse både for dig og hesten. 

Sørg for det rette hestefoder

Når du har din egen hest, skal du sørge for at have det rette hestefoder til den, inden hesten flytter ind. Find derfor ud af hvilke typer foder din hest har brug for og husk at købe hestefoder i en høj kvalitet, så den får den mest optimale kost.

Start i god tid med at undersøge markedet, så du ender med det helt rigtige hestefoder fra starten af. Find også ud af, hvor meget foder din hest skal have. Det er nemlig alfa og omega, at den hverken får for lidt eller for meget.

Stalden skal også være forberedt

Din hest kan stå både i en bås og i en boks. Så hvis hesten skal være hjemme hos dig, skal du have en af disse ting klar til den. I en bås står hesten spændt fast, mens den kan bevæge sig frit i en hesteboks. Det er derfor at foretrække en boks, hvis du har pladsen til det. 

I boksen eller båsen skal din hest have adgang til både vand og foder, hvilket du naturligvis skal sørge for, at der er mulighed for.